QUI SOM I COM VAN SER ELS NOSTRES ORIGENS

¿COM VAN SER ELS NOSTRES ORIGENS?

Els origens del Grup Joan Freitas es remonten a l'any 1981, quan la construcció de l'empresa mare, que es CONSTRUCCIONS I OBRES FREITAS S.L. La seva activitat està dedicada a oferir un servei integral clau en mà relatiu a la construcció de qualsevol clase de vivenda per a clients privats.

QUAN DIU QUE OFEREIX UN SERVEI INTEGRAL CLAU EN MÀ, ¿A QUÉ ES REFEREIX?

Tenim la capacitat, l'experiéncia i la infraestructura necessària per construir qualsevol casa, amb un catàleg de serveis que inclou desde cercar-hi del terreny fins a la contactació de la totalitat d'industrials que participen en el procés, acabant per el lliurament de les claus al propietari un cop finalitzada l'obra.

¿DE QUINA CLASSE DE PROJECTES ESTEM PARLANT?

Ens adaptem a qualsevol tipus de projecte, fins al punt  que podem proporcionar els nostres propis plans o, també, construir el disseny que el nostre client ens presenta a partir de propostes creades per alguns dels arquitectes mes prestigiosos del món.

¿QUINES OBRES DE VALOR AFEGIT HAN FET FINS ARA?

Al llarg d'aquest 30 anys de trajectòria hem construït des d'un habitatge sencill i funcional fins a la remodelació d'una massia tradicional catalana, cases espectaculars i amb dissenys especials o prototips d'arquitectura bioclimática. També ens hem encarregat de l'execusió d'obres per a l'Ajuntament de Begur, com casals de la tercera edat o edificis de tota índole.

¿COM ÉS EL PERFIL HABITUAL DEL CLIENT PER AL QUAL SOLEN TREBALLAR?

El client que es dirigeix a nosaltres sol tenir un poder adquisitiu molt elevat i una cultura i un nivell intel.lectual extraordinaris sobre qüestions arquitectóniques, de manera que hem de tenir la capacitat, la flexibilitat i el coneixement necessari per adaptar-nos en tot moment als seus exigents requisits. Per això, tractem d'establir relacions molt estretes amb qui ens contracta, aconseguint en la majoria d'ocasions llaços que van mes enllà del que és purament comercial per constituir-se en una veritable amistad.

¿D'ON PROCEDEIXEN EN LA SEVA MAJORIA?

La procedencia d'aquesta clientela normalment ens remet a Barcelona, així com a paissos com Alemanya, França o Regne unit.

¿QUINA SOL SER LA SEVA AREA GEOGRÀFICA D'ACTUACIÓ?

Abastem sobretot la comarca del Baix Empordà i la Costa Brava en general.

¿QUINA VALORACIÓ FARIA DE L'ACTUAL SITUACIÓ DEL SECTOR DE LA CONSTRUCCIÓ A LA ZONA DE L'EMPORDÀ?

El segment que nosaltres toquem habitualment, que és la segona residència, és sens dubte el que mes es ressent davant etapes de crisi com la que estem travessant, perquè és una de les primeres despesses que les families solen retallar. No obstant això, el fet de tenir molts clients francesos i alemanys, que sembla que ja començen a sortir d'aquesta conjuntura, i les rehabilitacions i arrenjaments a petita o a gran escala que efectuem a la zona ens han permès sobreviure aquests anys.

¿QUINS SÓN ELS PROJECTES DE FUTUR MES DESTACATS?

Els projectes de futur mes destacats del Grup Joan Freitas, estan centrats en mantenir la nostra mateixa filosofía empresarial, amb l'intenció d'arrivar algún dia a realitzar les nostres propies promocions.

L'ENTORN

El terme municipal de Begur esta format per un conjunt de turons, tambè anomenat Massís de Begur, i un extens litoral banyat per el mar Mediterrani. Tant el seu nucli antic, integrat per multiples monuments que representen l'herència dels moments mes significatius de la seva història, com el petit nucli romanic d'Esclanyà o les vuit cales i petites platges que pertanyen a aquesta localitat empordanesa configuren un conjunt i entorn paisatgistic inigualable.